Sr. Full Stack Developer

BEBR breidt uit en zoekt getalenteerde medewerkers om ons team mee vorm te geven. We willen ons digital team bij BEBR graag verder uitbouwen en zoeken een senior full-stack developer om dit verhaal mee te trekken.
We zoeken een senior full stack developer die onze toonaangevende designs vertaalt in een optimale gebruikerservaring. Jouw code leest glashelder, zowel voor mens als machine. Je haalt niet alleen het beste uit je browser en jezelf, je drijft ook je collega's naar nieuwe hoogten. Met je analytisch vermogen en jarenlange ervaring heb je een natuurlijke autoriteit ontwikkeld.

Bij BEBR leggen we de focus op merkbeleving. Wij creëren websites die het status quo uitdagen op vlak van visual design en motion. We stellen de online doelstellingen van de klant voorop en mikken altijd op een impactvolle user experience.

Als full-stack developer combineer je de voor- en achterzijde van de website. Complexe designs schrikken je niet af, je pusht ze nog verder. Door je senioriteit is je autoriteit bij je collega's vanzelfsprekend. Je bent analytisch en kritisch, maar denkt oplossingsgericht. Je kan realistische inschattingen maken op basis van een sitemap, wireframes en een functionele analyse.

Je deelt graag je kennis en je leert zelf voortdurend bij. Je weet dat de enige constante verandering is. Je verenigt kwaliteit, budget en timing in een perfecte drievuldigheid.

Even belangrijk als je technische vaardigheden, zijn je people-skills. Je bent in staat je collega's te motiveren en gelooft in leading by example. Onze ideale kandidaat heeft een paar jaar op de teller in een leidinggevende functie.

Skills die jij bezit

Leading by example, craftcms, html5&CSS3, WEBGL, Angular, Reactjs, VUEJS&PHP, Adobe CS, passie voor branding

Wat wij bieden

40 of 32 uur contract / Aantrekkelijk salaris / Een boeiende en uitdagende job met veel vrijheid en autonomie / Een creatieve werkplek waar je écht het verschil kan maken / Aandacht voor persoonlijk wellbeing en groei / Coole klanten en collega's

Is deze job een perfecte match voor jou? Toon ons jouw talent!

werken@bebr-agency.com