Senior brand designer

BEBR breidt uit en zoekt getalenteerde leuke mensen om ons team mee vorm te geven. We zijn op zoek naar een senior brand designer die slimme merken wil creëren en merken wil versterken. Je hebt een passie voor branding en design en je geest draait 1000 creatieve toeren.
Je hebt een creatieve geest en beschikt over de nodige vaardigheden om een ontwerp van concept tot finaal artwork te begeleiden.

Je hebt ervaring met het maken van merken en/of als brand designer. Je levert knap, creatief werk, gebaseerd op strategie en kunt waardevolle input leveren. Je werkt graag zelfstandig en in team (afhankelijk van de opdracht). Je helpt de productiviteit van het bureau verhogen en je collega’s te motiveren. Je bent heel communicatief. Je hebt ervaring met samenwerken met creatievelingen uit allerlei verschillende disciplines.

Je hebt grote belangstelling voor en inzicht in digitaal gestuurde merken. Bijzondere vaardigheden op het vlak van lay-out en typografie. Positieve, energieke en nieuwsgierige houding – je weet van aanpakken. Gericht op creatieve uitmuntendheid. Leergierig en bereid om kennis te delen.

Skills die jij bezit

Passie voor branding, 5+ jaar ervaring, oog voor detail, Adobe Creative Suite, Brand Design, Brandguides

Wat wij bieden

Aantrekkelijk salaris / Uren in overleg / Een boeiende en uitdagende job met veel vrijheid en autonomie / Een creatieve werkplek waar je écht het verschil kan maken / Aandacht voor persoonlijk wellbeing en groei / Mooie grote projecten / Coole klanten en collega's

Is deze job een perfecte match voor jou? Toon ons jouw talent!

werken@bebr-agency.com