Van nostalgische bakkerij naar vooruitstrevende online dienst.

Chocolade bezorgd
2020 - 2022
Branding
Illustrations
Brand movie

Van bakkerij naar online dienst.

Chocolade bezorgd
2020 - 2022
Branding
Illustrations
Brand movie
Wat gebeurt er als een jonge ondernemer onze design agency binnenstapt met een concept om zijn product los te koppelen van een nostalgische familieholding? Dan luisteren we.. Om vervolgens uit te rollen naar een merk dat staat!
De corporate branding ontstaat vanuit een plan. Een positionering en strategie met daarin de kernwaarden en belofte van je merk én het gevoel dat je bij je klanten wil oproepen. Hierbij is de vormgeving een belangrijk aspect en moet niet alleen bij het bedrijf passen maar ook bij de doelgroep. Tenslotte draait het om het verkopen van je product of dienst.

Heel wat raakpunten van het merk zijn digitaal. De website die we ontworpen is smakelijk in de vormgeving, bedacht vanuit beleving en user experience. En natuurlijk klaar om gevonden te worden in Google. De SEO meenemen is voor ons niks extra's maar natuurlijk moet dat voor elkaar zijn. Hierna wordt het SEA traject opgestart en zo kreeg de bekendheid van deze kleine bonbon's een groots online entree en dat was zichtbaar in de verkoop.
Bekijk hier de volledige video
De branding wordt ook bevestigd in de verpakkingen. Doordat we eigen geïllustreerde creativiteit aan de verpakkingen hebben toegevoegd ben je zeker van een sterk merk dat klaar is voor de toekomst.
De storytelling voor dit merk sluit aan bij de corporate vormgeving en spreekt zijn eigen kleurrijke taal. Zo kun je duidelijk naar buiten communiceren met die ene gedachte 'zo smaakt de regenboog'
Het meedenken over hoe te verzenden. En hoe te zorgen dat de bonbons ook echt heel aankomen is voor ons heel normaal.